Aamulla pakkasesta johtuen tyydyimme tekemään sisällä aamuruoan jälkeen kaksi sarjaa kaukoja. Ensin I-M noin kymmenen peräkkäistä ja omena palkaksi (Helmin herkkua). Näissä ei mitään valittamista. Sitten M-S, joissa seisomisiin tarjosikin nyt istumista. Ennen tehnyt juuri toisinpäin... Noh, saatiin kuitenkin pienen muistuttelun jälkeen noin 6 vaihdon sarja - ja omppu palkaksi Hymy. Näissä hissi alaspäin ei ollut niin hyvä, mitä on ollut. Ilmeisesti siis tuo istumisesta maahanmenon opetus on alkanut häiritsemään. Täytyypi ehkä ottaa M-S ihan käsin ohjaamalla, että jää taas liikemuistiin...

Päivällä oli enää 15 astetta pakkasta eli ihan ok keli tottisteluun. Alkulämmittelyksi otimme taas pienet luistelut joen jäällä. Se on aika lystiä!

Aloitimme treenin rengaspinon kierrolla ja sieltä palatessa käsky: tänne! ja vauhdista palkkaus hanskalla. Vauhti oikeastaan vain parani tänne -käskyn kuultuaan, ihan hyvä homma.Hanskan tapon jälkeen vielä toinen vauhtiluoksetulo normaalisti perusasennosta. Mutta lelupalkka siis tässäkin vauhdista. Tuloksena ohjaajalle nivusvamma... auts!

Sitten seuraamista. Alkuun edisti jonkin verran, mutta johtui varmaan innosta. Yleensä treenin alussa heittelemme kahta palloa, joihin saa hyvin purettua pahimmat ja tänään en siis sitä tehnyt. Mutta seuraaminenkin parani parin pätkän jälkeen. Muutamia käännöksiä vasemmalle (teen itse ne jotenkin vammasesti?!) ja sitten juoksulla suoria ja käännöksiä. Juoksupätkät olivat ihan kivoja, paikka oli hyvä eikä hyppelyitäkään tullut paljon.

Sitten merkin kiertoa. Ensimmäisillä tarvitsi taas hiukan opastusta, mutta sitten lähtikin kiertämään oikein mukavasti -jopa intoa mukana, jes! Pidensin joka kerran jälkeen matkaa aavistuksen, toistoja ehkä 6. Sitten pallon heittoja väliin ja vielä pari merkin kiertoa. Taas ensimmäiset jäi vajaaksi ja sitten alkoi sujumaan mallikkaasti.

Niin ja treenin lopetus sitten vielä ALO-luoksetulolla, josta ruoka palkaksi. Hyvä! Eteentulon paikka on nyt löytynyt ihan kuin itsestään sen jälkeen, kun lakkasin stressaamasta siitä -tyypillistä...

Ei tänään viitsinyt mitään kummempaa ottaa ettei peppu jäädy. Ja maa oli tassuillekin aika kova. Jade siis vietti tämänkin päivän uunin vieressä makoillen. Näillä pakkasilla se ei haluaisi lähteä pihatietä pitemmälle lenkille Hymy.