Nyt onkin tullut taukoiltua vähäsen, mutta eilen tehtiin tyttöjen kanssa tokoa ja sunnuntaina esineruututreeni metsälenkin yhteydessä. Helmin kanssa aloitettiin tokot. Laitoin Hempun paikallamakuuseen ja menin tekemään ruudun. Kenttä on nyt kauheassa kunnossa. Toinen puoli on kokonaan mutaisia traktorinrenkaan jälkiä ja toinen puoli on kyllä nurtsilla, mutta melkolailla märkä sekin. Teimme siis paikkamakuun jälkeen yhden ruudun, jossa pallo palkkana ja muutamien pallonheittojen jälkeen uuden ruudun, jossa pysäytys ja pallopalkka. Ruudut oli hyviä. Sitten siirryimme kuivempaan paikkaan pihanurtsille. Vauhtiluoksetulo. Kaikki jäävät - hyvät! Luoksetulon eteentuloa läheltä, oikein hyvä. Luoksetulo pysäytyksellä, jossa käsky ja pallo samaan aikaan, sekin hyvä. Nouto, oikein hyvä paitsi, että ennakoi sivulletulon (taas!). Seuraava yritys tuli tuonti ihan vinoon. Kolmannella kaikki nappiin! Vauhti pysyi kuitenkin toistoista huolimatta tosi hyvänä. Tuolle ennakoinnille täytyy nyt tehdä jotakin... Seuraamista, joka oli hyvinkin innokasta. Käännökset ja paikka mielestäni kuiteskin pysyi. Vielä luoksetulo alo-tyyliin ruokapalkalle. Hemppu oli aika intona, kun pääsi pitkästä aikaa puuhaamaan :D

Jampsulle pientä kivaa, seuraamista ja jääviä. Ja lopuksi luoksetulo ruokapalkalle. Jadekin oli innoissaan, kun sai vihdoinkin kahdenkeskistä huomiota. Vaan sille ällölle vauvalle lässytetään... :(

Timo viimeisenä. Perusasentoon tulo ja siinä pysyminen on nyt toosi hyvä. Malttaa istua useamman namin ajan. Istumisia käskyn kanssa, osaa ilmeisesti jotenkuten istu-sanan. Maahanmeno ei ole niin hyvin hanskassa, mutta tietää mitä pitää tehdä, kun laitan käden maahan. Istumiset edessäkin ovat oikein kivat, tässäkin jaksaa istua nakottaa vaikka kuinka kauan. Ihan pientä seuraamis-imuttelua. Ja vimppana "eteenmeno" ruokakupille. Hyvä Timo!

 

Sunnuntai iltana siis esineruutu ja pieni metsälenkki. Pieni siksi, että pikkumiekkonen oli myös mukana :). Esineruutu oli n. 7-10m leveä ja ... syvä (oli syvyyttä ainakin riittämiin). Helmille kaksi esinettä, vas. takareunassa ja toinen melkolailla keskellä ruutua. Helmi teki hyvän ja keskittyneen esinetreenin. Ensimmäinen esine palautui hyvin, mutta sen jälkeen vasta ikäänkuin hoksasi mitä oli tekemässä ja intensiteetti lisääntyi selvästi toista esinettä etsiessä. Oikein hyvää työskentelyä! 

Jade haki myös kaksi esinettä suunnilleen samoista paikoista. Ensimmäinen tosi nopeasti, mutta sitten... Toisen lähetyksen jälkeen jäi vaan aina pyörimään ruudun etureunaan ja jouduin lopulta (hyvin hermostuneena!) kulkemaan itse lähes esineen luo, jolloin kyllä löysi ja toi esineen. Palasimme lähetyspaikkaan ja vein esineen uudelleen samaan kohtaan. Nyt toi sitten normaalisti esineen ja sai kuin saikin ruoan. :)

 

Timo: "O-ou..."