Eilen päivällä otimme Jaden kanssa pienet ja Helmin kanssa perussetin tokoa. Jaden kanssa tehtiin ainakin seuraamista ja jäävät ja luoksetulon eteentuloa. Jadella oli kiva vire parin treenaamattoman päivän jälkeen.

Helmin kanssa alotettiin (tietty) ruudulla, josta palkka lennosta matkalla ruutuun. Ruutuun on nyt tullut intoa ja menee ainakin vauhdilla. Tosin välillä oikean paikan ylikin, mutta... Tehtiin reenin kuluessa muutama ruutu vielä lisää erilaisin variaatioin. Oikea paikka tuntuu taas olevan paremmin hanskassa. Ruutuun myös kierron jälkeen, mikä on aina hauskaa. Luoksetulo alo-tyyliin, ihan jees. Vauhtia luoksetulossa on, ongelma vaan on, että tuosta vauhdista ei pysähdy kunnolla! Namin heittelyillä tehtiin muutama pysähdys, mutta tähän ei taas saa niin paljoa vauhtia, mitä on itse luoksetulossa. Tämä siis jännittää kisoja ajatellen... Seuraaminen oli EDELLEEN ihan kauheaa! Edistää ja poikittaa! Korjaa asennon, kun käännän päätä koiran puoleen. Pitäisikö nyt alkaa hermostumaan?!? Kaikki jäävät, joissa maahan ja seiso ihan jees. Istuminen olikin sitten taas vaikea ja sitä toistimme pariin kertaan. Tarvitsee aika ison avun tähän. Olikohan siinä kaikki? En oikein tahdo muistaa Eilisiä asioita ;)

 

Tänään päivällä teimme Helmin kanssa hiihtolenkin merenjäällä. Jade EI TODELLAKAAN päässyt tällä kertaa mukaan, joten henkilövahingoilta vältyttiin! Helmi juosta jolkottaa joko mun sivulla tai takana eli jouduin tekemään kaiken työn yksin, kun ei ollut vetojuhtaa. Ja rankkaa oli, huhhuh! Mutta kyllä kai se vaan hyvää tekee ;)

Iltalenkin jälkeen sitten tokoa omalla pihalla. Jade aloitti hauskanpidolla. Rumpattiin se luoksetulon loppu kuntoon.                                                                                               

Helmi otti ihan alkuun vain perusasennosta maahan ja takaisin perusasentoon harjoituksen. Alkanut näissä taas arpomaan hieman... Sitten ruutu, joka oli valmiina mutta palkka lensi vasta, kun koira oli ruudussa. Pallon heitot. Seuraamista, joka oli tänään parempaa -JEE!!! Otimme lyhyitä suoria, joissa palkkasin heti, kun tuntui hyvältä ja muutamia vasemmalle käännöksiä. Sitten muutama paikalla käännös ja taakse askeleet. Menemme niissä muuten aina kauheasti oikealle takaviistoon. Luoksetulon eteentuloja, hyviä. Sitten noutokapulalla samoja, mutta vähän pidemmältä matkalta. Vauhti pysyi mielestäni ihan kivasti loppuun saakka ja paikat olivat hyviä. Tavis nouto, hyvä! Ja vielä nouto vauhdista palkaten. Kaikki jäävät. Istumiseen sai avun ja meni ekalla oikein. Maahan ja seiso hyviä. Ruutu, jonka kävin näyttämässä ja vein pallon, no problemos. Kaket I-M. Ei noussut ekalla istumaan, mutta muuten hyvä. Kuuden vaihdon onnistunut sarja pienillä kehuilla välissä. Vimppana alo-luoksetulo, perusasennosta ruoka palkaksi. Eteentulo oli hyvä, perusasennosta en ole ihan varma oliko vähän vino, kun en ehtinyt katsoa kunnolla. Oli niin kiire palkkaamaan ;) Kivaa oli ja koiralla jätte hyvä vire!!!