Niin se vuosi sitten vierähti... 

Vuoden 2009 tavoitteet ja toteutus

Helmi:

Tokossa TK2 heinäkuussa. AVO:sta siis vasta se ½ pistettä vajaa ykkönen (Huuto), joten kahta ykköstä olis tarkotus metsästää kevään aikana. Ja se viimenen jää sitten heinäkuulle... Mistä päästäänkin seuraavaan tavoitteeseen: pääsy SM-joukkueeseen ja SM:ssa ykköstulos ja viime vuotisen joukkuetuloksen parantaminen. Syksylle jääkin sitten VOI-liikkeiden kuntoon saaminen ja kisaaminen, jos rahkeet riittää... --> Kolme avo-koetta kisattiin ja kaikki 1. tuloksella. Kisasimme JSKK:n SM joukkueessa. Joukkuesijoitus oli sama kuin viime vuonna. Yksilösijoitus parani, pisteitä 170,5. TK2 saavutettiin, mutta vasta elokuun 30. päivä. Päivä jäi mieleen valitettavasti rakkaan ystävän kuoleman takia... Ei kisattu voi:ssa, koska liikkeet vielä vaiheessa.  Olen tyytyväinen toko-vuoteen!

Haussa ykköstavoite on löytää hyvä treeniryhmä! Jos ykköstavoite toteutuu, niin kakkosena on kisauran avaaminen ja HK1. --> Ykköstavoite toteutui! Löysimme kaverit, joiden kanssa on treenattu 1 krt/vko. Olemme saaneet myös asiantuntevaa opastusta ja treeneihin on tullut paljon enemmän järkeä ja suunnitelmallisuutta. Kisoihin ei päästy ja itse asiassa kiintorullakin puuttuu vielä, mutta silti koen saaneeni erittäin paljon haun osalta tänä vuonna. Olen erittäin tyytyväinen haku-vuoteen!

Lisäksi Helmille kunnonkohotusta runsaan hiihdon, kelkkailun, pyöräilyn, yms. merkeissä. Uudet kaveritkaan eivät olisi pahitteeksi. --> kuten kuntokuureille aina, tämäkään ei oikein toteutunut... Helmin kunto on tosin parantunut "kuin itsestään" omakotitaloasumisen ja Timpan myötä. Eli kaveri tuli! Sille siis

Jade:

Jaden ykköstavoite on pysyä terveenä -niin henkisesti kuin fyysisestikin. Elämänilo olisi ihan mukava asia. Tavoitteena on myös pysytellä poissa naapuri Romppaisen pihalta. --> Ei mitään terveysongelmia. Iso peukku sille! Dementia tosin taitaa välillä vaivata. Romppaisen pihalle lähdetään heti, kun silmä välttää... Muutenkin elo maalla on ollut Jadelle ilmeisen hermoja raastavaa. Ja näin ollen meille kaikille muillekin... Jade olikin sitten hermolomalla äidin ja isän luona koko kesän.

Treenimielessä pitäisi Jadellekin varmaan keksiä jotain uusia jippoja... hmm... ehkä ruutu tai jotain. Noh, tärkeintä olisi kuitenkin, että Jadekin pääsisi kentälle ainakin joka toinen kerta. Ja pelattaisiin paljon pallolla. Nauru--> Pallolla on pelattu aina silloin tällöin!

Lisäksi saimme kaksi uutta perheenjäsentä, jotka molemmat ovat molemmat tuoneet paljon iloa ja onnea tullessaan:

Timo muutti kotiimme vappuna. Tämä Uljas Musta on todellinen ilopilleri ja sähikäinen. Timpan kanssa tavoitteena on ollut vain opetella tuntemaan toisemme ja pitää hauskaa. Tokoliikkeitä ollaan kevyesti treenailtu eikä niissä hirveän pitkällä vielä olla. Lepakkomies on melkoisen ohjaajapehmeä ja päänvaivaa onkin aiheuttanut se, että miten saan Timpan suuren innon valjastettua tokohommiin. Jäljellä Timppa toimii mielestäni ihan pätevästi, vaikka siinäkin on edetty rauhallisesti. Timppa & Hemppa on loistava parivaljakko. Tätä päätöstä ei ole tarvinnut katua!

 

Kuva: Hansu Laitala

Täysin yllättäen päätimme ottaa perheeseemme myös kissan! Kyösti muutti meille syksyllä ja samalla muutti oman käsitykseni kissoista täysin. Kyösti on aivan huippu tyyppi, meidän kodin viihdytysjoukot! Timpan ja Hempan painikaveri ja meidän ihmisten sylinlämmittäjä. 

 

 

Tavoitteet vuodelle 2010

Helmi:

Tokossa päästä mahdollisimman vähillä koekäynneillä evl:n kimppuun ja kisaamaan. 

Haussa kisauran avaus mahd. pian ja HK2.

Timo:

Tokossa hyvän yhteistyön ja vireen löytäminen sekä yhteisen leikin ja palkkauksen oppiminen. Kisauran avaus kesällä, alosta ja avosta ykkönen.

Jäljellä kaikkien osa-alueiden hallinta ja varmuus.

Haussa päästä treenaamaan säännöllisesti ja oppia varma työskentely maastossa ilman ilmaisua.  

Jade:

Pysyä edelleen terveenä. Olla hermoilematta liikoja ja olla suht tyytyväinen elämäänsä. Romppaiselta poispysymistä on ihan turha edes toivoa...

Kyösti:

Toimia kodin viihdytysjoukkoina ja pitää hiirikanta kurissa.