Tokoiltua on tullut muutamia kertoja kotiinpaluun jälkeen. Sunnuntaina treenattiin jääkiekkokaukalossa(!) Helin ja Hannan kanssa, joten silloin saatiin sekä häiriötä että käskytyksiä. Ilpo oli meillä viikon juhannuksen vietossa ja Ilppikseltäkin saatiin vähän käskytyksiä. Yksityiskohdat on hieman hämäriä, mutta koitetaan nyt tehdä jotain yhteenvetoa tämän hetkisestä tilanteesta.

Seuraaminen: Aktiiviliikunnan puutteessa viime päivän, joten seuraaminen aika holtitonta. Edistää ja painaa jalkaa. En kuitenkaan välitä, koska korjaantuu vireen laskulla ja seuraaminen jälleen nättiä (toivottavasti...). Käännökset tässäkin vireessä mielestäni kauniit. Juoksu ok. Hidasta tehty liian vähän. Alkuun yritti istumisia hitaaseen, mutta tajusi sitten, että kyseessä SEUraaminen ;).

Jäävät: Ei ongelmia. Istumiseen tarvitsee avun.

Luoksetulo: En ole tehnyt nyt lainkaan pysäytyksiä. Vauhti alkaa olemaan jälleen hyvä. Seuraavalle viikolle ohjelmassa muutamia pysäytyksiä, sen jälkeen taas pelkkää vauhtia. Luotan, että pysähtyy, vaikkei niitä enää kauheasti treenattaisi. Ei pysähdy seinään, mutta tarpeeksi nätti. En tiedä tuleeko koskaan olemaan tämän parempi...  Mutta otan mieluummin hyvän vauhdin ja ok pysäytyksen kuin huonon vauhdin ja hyvän pysäytyksen. Eteentuloja on otettu erikseen. Hyvänä päivänä tulee nätisti, mutta ei ole täysin varma. Pitäisi muistaa harjoitella myös loppu pätkää eli seisomasta luoksetuloa.

Nouto: Vauhti on nyt hyvä. Tosin teki yhdessä treenissä niin, että tiputti kapulan matkalle, kun ennakoi vapautusta... Reagoi käskytyksiin. Hannan käskyttäessä vain nytkähti, mutta Ilpon käskytyksestä lähti. Sitten seuraavalla yrityksellä ei lähtenyt minun ekalla käskyllä. Eli tässä on meidän kompastuskivi! Luovutusasento saattaa myös tulla vinoon. Olen treenannut näitä erikseen, mutta silti paikka ei ole ihan varma. Ei ole nyt ennakoinut sivulletuloa. Tosin sitäkin täytyy vielä ottaa, ettei jätä sitä sitten tekemättä kisoissa.

Hyppy: Ei olla Helsingin reissun jälkeen otettu. On kyllä toiminut hyvin, joten olen luottavainen hypyn suhteen.

Kaukot: Pitkältä matkalta ei noussut ensimmäisellä. Sitten ei mennyt maahan ensimmäisellä... Uusinta yrityksellä meni hyvin. Asentojen vaihdot on hyvät. Tänään oli muuten nätit kaukot, mutta ennakoi alkuun. Palkkasin ensin jokaisesta asennosta, sitten kehut vaihdoista ja viimeiseksi kisanomaisesti ja ruokapalkka.

Perusasentoon nousu: on toiminut nyt hyvin! Toivotaan että jatkuu näin, mutta ettei tulisi ennakointia... Samoin perusasennosta maahanmenossa ei ole ollut mitään arpomista, vaan menee ensimmäisellä ja nopeasti. Hyvä.

Ruutu: Korjattiin Viilarintien moka heti seuraavissa treeneissä pallopalkka ruudulla. Muuten ei ruutuja ole tullut tehtyä.

Viilausta siis vielä tarvitaan paljon, mutta kaiken kaikkiaan olen aikas luottavainen. Hepuli on hyvä! itse ainakin tykkään oikein kovasti Hymy. Kun nyt se juoksu pysyisi poissa...