Eilen aamupäivällä treffit Hannan ja Micon kanssa Haukkiksella. Hemppa aloitti pienellä tokosessiolla. Alkuun ruutuja. Nämä ok. Yhdessä pysäytin ja tein pienen "kävelylenkin". Luoksetulo suorana ja myöhemmin sekä seiso- että maahanpysäytyksellä. Ei toimi! Epävarmuutta vauhdissa, seiso pysäytys huono ja maahanpysäytyksessä ei menny maahan... Ou nou! Metallinoutoja ja hyppynoutoa metallilla. Ei ongelmia. Kaikki jäävät käskytysten kanssa. Maahan ja seiso hyvät, muttamutta... se istuminen! Jäi taas seisomaan. Seuraava avuilla, joten onnistui. Tässä täytyy myös muistaa oman kropan avut. Ensimmäinen meni varmaan pieleen, koska tein kropalla niinkuin maahanmenossa. Viimeisenä tunnari Hannan avustuksella. Otin alkuun kävelyt väärien yli, koska viimeisestä tunarista on aikaa monta viikkoa. Haistoi heti oman ja otti suuhun, mutta pudotti ja varmisti vielä viereiset. Sitten otti oman ja toi. Ja sehän riitti.

Sitten Helmi esineruutuun. Jälleen kapea kaistale, jossa 4 täysin vierasta esinettä Hannan viemänä. Edelleen keskittyminen saisi olla parempaa. Turhaa juoksua tulee liikaa ja aikaa menee hukkaan. Ensimmäisessä esineessä meni vähän aikaa, toi sitten perältä esineen. Sen jälkeen muut palautuivat suht nopeasti. Ihan jees esineruutu, mutta saisi olla vielä parempi.

Timppa pääsi viimeisenä kentälle tokoilemaan. Sivulletuloja ja seuraamista imuttamalla ja yhdellä askeleella. Maahanmenot ja istumiset hitaampia kuin torstaina, mutta muuten jees. Vauhtiluoksetulo Hannan pidellessä kiinni. Ja loppuun leikkiä kahdella lelulla.

Tänään hakutreenit Oulunsalossa ja Timppa pääsi ottamaan ensimmäistä kertaa hakua! Tallaamattomalle alueelle kolme ukkoa. Ukko oli valmiina metsässä (kiertänyt niin ettei Timppa päässyt jäljelle) ja lähdimme Timpurin kanssa suoraan hakemaan hajua tuulen alta ilman mitään alkuhetsauksia tai syöttelyitä. Selkeästi näki, kun sai hajun ukosta ja päästin remmistä irti. Timonen meni häntä heiluen maalimiehen luo, joten mitään mörköilyjä tms. ongelmia ei ollut. Toisella ukolla tuuli hieman kääntyi ja jouduimme menemään ihan maalimiehen lähelle ennen kuin sai hajun. Muuten hienosti. Kolmannesta ukosta otti hajun jo kauempaa ja tyylikkäästi meni ukolle. Olin oikein tyytyväinen pieneen lepakkomieheeni! Ehkä siitä hakukone(kin) saadaan... 

Hepuli oli järkyttynyt, kun vain Timo pääsi hakumettään, joten lohdutukseksi kävimme Ala-Temmeksen kentällä tokoilemassa. Alkuun jälleen leluruutu. Ja pari ruutua lisää, koska tökkivät tänään vähän. Ajautui jotenkin ruudun oikeaan laitaan. Mutta saatiin ihan ok ruutukin. Piilonkiertoja suoraan leluun, suoralla luoksetulolla ja seiso ja maahan pysäytyksiä. Pysäytykset olivat tosi hyviä! Maahankin lävähti heti -JEE! Normaalissa luoksetulossa (siis ilman piilonkiertoa) epävarmuutta, joten otin vain kaksi suoraa luoksetuloa (toinen viimeisenä ja ruoka palkaksi). Tasamaanoutoa, piilonkiertoa kapulan kanssa sekä hyppynouto ja A-nouto. Kaikissa vauhdista palkkaus. Hienoja noutoja! Jäävistä vain istuminen x 2, molemmat hyviä. Treeni päätettiin kentän ulkopuolella tunnariin. Haisteli melko pitkään, mutta löysi sitten oman ja toi. Pientä epävarmuutta omasta, mutta muuten hyvin.