Tänään saatiin kotikentälle seuraa, kun Hanna ja Miko tulivat ottamaan tottista. Käytin tietysti tilanteen hyväksi ja otin Helmin kanssa kaikki avo liikkeet käskytyksillä alusta loppuun saakka. Palkkasin kyllä jokaisen liikkeen ja paikallamakuuta, luoksetuloa ja kakeja varten olin ottanut ruokarasian. Liikkeet tehtiin sm-kisa järjestyksessä.

Paikalla makuu: meni lonkka-asentoon, muuten mainio. Perusasentoon nousu jäi vähän vajaaksi. Lonkka-asentoon aletaan keksiä ratkaisuja kisojen jälkeen. Liian suuri riski alkaa nyt puuttua nyt.

Nouto: Reagoi käskysanaan nykäyksellä, takaisintulo vauhti liian hidas, muuten jees.

Seuraaminen: Jalassa kiinni, muuten paikka jees. Käännökset ja perusasennot jees. Juoksu ja hidas hyvät. Alanko nyt huolestumaan tiiviydestä..?

Maahanmeno: Oikein hyvä, paitsi liian tiivis seuraaminen. Perusasentoon nousu taas vajaa :(.

Hyppy: Oikein hyvä ja vauhdikas hyppy. Jäi vähän liian kauas eteentulossa ja perusasento hiukan vino.

Luoksetulo: HUONO pysähtyminen, eteni AIVAN liikaa. Lisäksi lähti seisomisesta tulemaan, kun lk huusi käskyn. Jätin kesken liikkeen ja otettiin uudestaan. Vauhti hidastui hieman, mutta tuli kuitenkin laukalla. Pysähdys parempi, mutta huono silti. Lopun tuli ihan hyvällä vauhdilla. Oliskos ollu myös tässä eteentulo vähän väljä?

Seisominen: Kuulemma pysähtyi tosi hyvin. Muutenkaan ei valittamista :). En edes muistanut viime treenin mokaa, joten en sitä osannnut jännittää. Mutta se siis toimii! :)))

Kaukot: Meni maahan vähän vinosti. Hienot kaukot! Koska perusasentoon nousut olivat tänään huonoja ja halusin palkata hyvät kaket, palasin koiran viereen ja vapautin maasta suoraan.

Noniin! Eli treenattavaa vielä on. Nyt luoksetulon pysäytystä ja kaikenlaisia perusasentoja. Jos näistä jotain positiivista haetaan, ei ole ilmennyt mitään ylös-alas-arvuutteluja, niin kuin ennen... Tämän päivän treeneihin keksin myös sellaisen selittelyn, että treeni keskeytyi jokaisen liikkeen välillä, koska ohjeistin Hannaa käskytyksiin. Ehkäpä tosiaan selittelyä, mutta vire ja intensiteetti olisi ollut parempi, jos olisi vain tehnyt liikkeet putkeen. Mutta tehdäänhän ne liikkeet kisoissakin sitten kolmessa osassa eli osattava on KAIKKI anyways. 1½ viikkoa aikaa. Ei kun treenaamaan! :)))

Ja toden totta! Kentällä on nyt super hieno metrinen este, jonka Janne näppäränä poikana nikkaroi muutassa minuutissa. Ja siis säädettävällä korkeudella - tietenkin! Kiitos Janne! :)

Treenin jälkeen koirat pääsi pihalle riekkumaan ja uimaan. Helminkin saa nykyään jokeen uimaan! Tosin ei sitten viimeisellä pallonheitolla mennytkään ja joki vei pallon mennessään. Meni vähän hermo ja pakotin Hempukan menemään veteen... :( Ei saanut onneksi traumoja vaan meni sinne sen jälkeen vielä ihan vapaaehtoisesti. Timppa ihastui kovasti pikkuiseen Roope-tipsuun ja painelivatkin keskenään marjapuskat ryskyen ;D. Kiitos paljon Hannalle seurasta ja käskytyksestä sekä silmistä! Tuli todellakin tarpeeseen!