Eilen tokosessio x 2. En nyt vaan millään muista, että mitä tehtiin... vissiin ne tuli kaikki liikkeet otettua, mutta kahdessa erässä... Ja satoi, että nyt on sateessakin treenattu. Eikä ollut vaikutusta meininkiin. Kaikki muu meni ihan nappiin (muistaakseni) paitsi luoksetulo. Rumpattiin sitä muutamaan kertaan. Tuli huonosti eteen istumaan. Saatiin lopulta ihan nätti suora luoksetulo. Mutta päälimmäisenä tästä jäi mieleen, että ei pitäisi enää treenata, koska itseä alkaa hermostuttaa... :(

Tänään sitten Hannan ja Micon kanssa treeniä. Mico otti oman settinsä ensin (ja hyvin ottikin :)) ja sitten paikallamakuu Micon kanssa: hyvä! Ei ole viime kerroilla mennyt lonkalle eikä häiriintynyt Micon ääntelystä tai palkkaamisesta.

Luoksetulo: Vauhtiluoksetulo palloon alkulämmittelyksi ja pallonheitot päälle.

Nouto: Ensin vauhtinouto, sitten tarkoitus oli ottaa koko liikkeenä. Ei lähtenyt ensimmäisellä tuo -käskyllä!!! Uusi yritys. Ei taaskaan lähtenyt ekalla käskyllä!!! Voi perse! näitä sitten rumpattiin ja saatiin Hemppa lähtemään, mutta voi ...kele mistä tämä nyt tuli! Hanna käskytti, mutta nyt on kyllä käskytyksiä treenattu aika paljon, että ei pitäisi olla siitäkään. Otin sitten tässä vain niitä lähtöjä ja vauhti tuomisia ja monen muun liikkeen jälkeen uudestaan koko liikkeenä, joka meni hyvin.

Seuraaminen: kauheaa! Yritin katsomalla ja jopa nampalla korjata, mutta kauheaa se on silti... :( Käännöksissä ja tempon vaihdoissa ei ongelmia.

Hyppy: Ei lähtenyt tässäkään ekalla hyppy-käskyllä!?! Kääk! Eli hyppyäkin sitten rumpattiin vaan niin, että saatiin lähtemään ekalla käskyllä, ei koko liikettä. Oli jotenkin epävarma muutenkin hypätessään eikä näyttänyt Hempan normaali loikkaa. Uusimme sitten hypynkin vielä myöhemmin ja saatiin lopuksi onnistunut kokonainen liike...

Luoksetulo: Käsky ja pallonheitto samaan aikaan.

Tähän oli tarkoitus ottaa kaket väliin ja uusia sitten luoksetulo, mutta koska noudossa ja hypyssä oli uusimista, jätimme kaket tekemättä.

Luoksetulo vielä viimeiseksi koko liikkeenä, niin että palkka edestä. Ihan jees vauhti, pysäytys sekä eteentulo. Huh! Ja ruoka palkaksi.

Tämä oli nyt viimeinen treeni ennen kisoja. Eli epävarmaa on nyt enemmän kuin olisi suotavaa, mutta minkäs teet... Lauantaina näytetään muille mistä se kana pissii! Super-Hemppa on paras! :D (ainiin, kanat ei pissi...)