Meillä on siis todellakin ollut Viikon täydellinen tauko treeneistä! En edes muista millon oltaisiin näin totaalisesti taukoiltu. Ei ollut mitenkään tarkoitus, mutta oli nuo viimeiset kiireiset päivät Helsingissä, matkan jälkeinen aika totaalinen uupumus, pakkaset yms... Selityksiähän löytyy Hymy mutta teki ehkä ihan hyvääkin. Maanantaina otimme pientä kivaa omalla kentällä sekä Jaden että Helmin kanssa. Jade ei ollut ehkä ihan reippaimmillaan ja keskittyminenkään ei ollut parasta mahdollista. Liikkeestä istuminen tuotti suuria vaikeuksia ja onnistui vasta runsaiden apujen kanssa. Luoksetulossa eteentulo on ihan hanurista, mutta minkäs teet. Siinä oikeastaan ongelma on se, että koira ei kontrolloi kroppaansa. Tulee vauhdilla melkolailla oikeaan paikkaan, mutta "liukuu" siitä sitten pois perseellänsä noin ½ metriä ja monesti vielä sivuun. Aika huvittavaa itse asiassa Kieli ulkona.

Helmi oli innoissaan ja tehtiinkin lähinnä vain vauhdikkaita juttuja, palkkana uusi pehmopallo, joka toimikin hyvin. Narullinen pehmojuttu olisi kyllä varmaan aika kova sana (mallia Sheena)... Ensin pitkältä matkalta ruutu, jossa varmaankin näki pallon. En nyt muista enää miten treeni tarkalleen eteni, mutta teimme kuitenkin vauhdikkaita noutoja, vauhdikasta luoksetuloa, seisomisen pysäytyksiä naminheittelyillä, kierroista palkkasin vain suoraan (että saataisiin pois se ennakoiminen!) ja vielä lisää ruutuja. Kuten kuvauksesta huomaa, ei suunnitelmani olleet kovin tarkat ja oma keskittyminen hukassa Nolostunut. Mutta koira teki hyvin ja oli ihan kivaa. Ruudut oli ihan mallikelpoisia. Ja oikeastaan kaikki muutkin... Ihan lopuksi vielä uusi Pyöri -liike, jonka osaa molempiin suuntiin jo aika hyvin Nauru -koiratanssi here we come! Jopa Jade on oppinut tämän joten kuten... Niin ja treenin jälkeen teimme vielä pienen hiihtolenkin, jossa Toope kävi kyllä taas todella kuumana!

Eilen sitten otettiin vähän samaan tyyliin treenit. Helmi aloitti paikallamakuulla piilossa, jonka aikana rakensin ruudun. Pysyy kyllä hyvin, vaikka tietää, että olen kentällä. Siitä sitten siis ruutuun, josta palkkasin pallonheitolla. Toimii. Sitten vauhtiluoksetulo. Seuraamista, jossa itsestäni tuntui, että koira poikitti eteen... en tiedä. Käännökset oli ihan ok. Seuraamista juoksulla, tässä paikka vähän karkaili, mutta saatiin kuitenkin hyvääkin. Vire oli ilmeisesti vähän korkealla tähän. Kaikki jäävät, jotka oli hyvät. Istumiseen sai tosin avun, mutta olen erittäin tyytyväinen, että nämä on taas kunnossa. Väliin taas niitä ruutuja, ihan hyviä. Luoksetulon eteentuloja, ihan jees. Olikohan siinä kaikki. Nytkään ei oma vire ollut niin hyvä, mutta koiralla onneksi oli, joten sai minutkin hyvällä tuulelle. Kiitos siis Helmille! Nauru Valitettavasti touhun lomassa Helmin ihan ykkös palkka, sininen parkettipallo, hukkui lumihankeen... Joudummeko nyt odottamaan kevääseen saakka huippu palloleikkejä?! Jaden kanssa ihan perusjutut taas. Toopenkin kanssa tulee kyllä niin hyvällä tuulelle, kun se tykkää tuosta vetoleikistä niin kovasti Nauru