Tenttiin lukemisen ja yötöiden lomassa on tehty normi tokotreenejä...

Tänään unien jälkeen omalla kentällä ensin Jade. Kiertoja, seuraamista ja luoksetulon asentoa. Ja palloa ja vetoa tietenkin! Helmin kanssa päivän sana olivat seuraaminen ja luoksetulon pysäytys. Seuraaminen oli ihan jees, jotenkin kuitenkin tuntuu, että hieman poikittaa... Käännökset on ollut parempiakin, mutta ihan hyviä silti. Uskalsin ottaa juoksullakin, koska ei nyt edistänyt. Juoksuissa tahtoo lähteä sivulta kauemmas ja eteen, niistä kuitenkin huomautuksella palaa ruotuun. Käännökset saisi olla parempia. Hidas kävely ihan ok. Perseenkäyttö täyskäännöksissä vasempaan oli mielestäni hyvää. Luoksetulon eteentuloja. Ihan hyviä, paitsi jos pitäisi tulla vinosta. Tämä pitäisi nyt opettaa ihan aukottomaksi; keskelle tultava, vaikka tulisi mistä suunnasta. Pitäisi varmaan opettaa tulemaan peruasennosta eteen... Luoksetulo pysäytyksellä. Vauhtia oli vähän normaalia vähemmän (edellisen treenin pysäytykset ilmeisesti vaikutti), mutta edelleen tulee laukalla. Pysähtyi löysästi, mutta ei tullut kauheasti eteenpäin. Tämä kuitenkin parempi näin kuin ettei pysähdy ollenkaan -koetta ajatellen siis. On kyllä vaikea opettaa tuo pysäytys, perskules sentään! Kiertoja tehtiin paljon, tulee nyt paremmalla vauhdilla takaisin päin. Pystyi jopa pysäyttämään pari kertaa. Namin heitoilla pysäytyksiä. Nouto, jossa ihan hyvä vauhti ja paikka. Pari vauhtinoutoa. Kaukot I-M. Ensimmäinen istumaan nousu vähän hidas, siis epävarma, palkkasin siitä. Nyt on saatava vahvistettua tuota ensimmäista. Sitten sanoin vähän huonosti käskyn, niin ei mennytkään maahan seuraavalla. Sitten puhdas neljän vaihdon sarja ilman kehuja. Loppuun alo-luoksetulo, josta ruokapalkka. Vauhti ihan jees.

Eilen heti päiväunien jälkeen tunnari. Oikein mainio tunnari! Kävelyt ensin väärien yli. Meni melkolailla rauhallisesti kapuloille, haisteli hyvin. Yksi väärä oli kävellessä lentänyt sivummalle muista, kävi haistamassa sen. Palasi kasalle ja ETSI oman. Toi heti sen paikallistettuaan. Hyvä homma!

Torstaina treeni, jossa tehtiin kaikkea vauhdikasta, missä voi palkata pallolla. Syynä tähän tietenkin se, ettei ollut namppaa jääkaapissa ;). Luoksetuloja, noutoa, kiertoja, ruutua... Luoksetulossa tein parikin pysäytystä, joissa pallonheitto samalla kun käsky. Ruutuun on nyt intoa ja menee keskeltä, tosin nyt sitten hieman ylikin -hupsista! Saatiin kyllä hyviäkin ruutuja :). Noudot oli hyviä,vauhtia on nyt tullut loppuunkin hieman lisää. Ja mikä tärkeintä; oli hauskaa!