Oli tarkoitus aamupäivällä tehdä piiiitkä lenkki typyjen kanssa, mutta matkan puolivälillä pellolla umpihangessa kahlatessa rupes tuntumaan niin pahalta, että käännyttiin takaisin kotia kohti. Oliskos tuo  nyt sitten flunssa iskemässä..? Sitä on todellakin liikenteessä, kun Kaikki tuntuvat olevan sairaana. Iltavuoro töissä meni kuitenkin ihan jees, joten mene ja tiedä...

Otimme aamulla sisällä Helmin kanssa tunnarin. Noin 30 kalikkaa ja kävelyt ensin väärien yli. Tässä on nyt tullut uusi hauska vivahde; ei haluaisi astua kapuloille vaan yrittää kiertää ne, samalla kun yrittää seurata :). Sitten oma väärien keskelle ja lähetys. Kauhealla sähinällä haisteli. Tuli melkein heti oman kohdalla ja nappasi heti sitä haistettuaan. Eli ihan jees.

Illalla uudestaan samoilla alkuvalmisteluilla. Haisteli taas kauhealla tohinalla ja nosti hetken haisteltuaan VÄÄRÄN! Otin pois ja jatkoi samantien haistelua. Haisteli jonkin aikaa, haistoi omaa ja jatkoi eteenpäin, mutta palasi heti takaisin ja otti oman. Eli tuntuisi siltä, että tunnistaa kyllä oman ja tietää että se pitää tuoda. Mutta vauhtia liikaa! Nytkin oli liian hätäinen ja kokeili siksi väärän tuomista. Malttia, malttia -mutta miten?!?