Eli Tyrtsillä on ollut alkuviikon yli 20 astetta pakkasta. Ei muuten mitään hätää, mutta treenaamiseen (ja hiihtoon) aiheuttaa pieniä rajoituksia. Helmin kanssa otettiin tiistaina kentälläkin vauhtijuttuja; vauhtinoutoa, luoksetuloa ja ruutua. Mutta ei mitään sen kummenpaa. Yritin opettaa sitä juoksemaan jalkojen välistä palkkaan... ei toimi! ;D Ruuduissa täytyy nyt tosiaan muistaa tehdä suhteessa runsaasti niitä, missä on palkka ruudussa.

Sisällä sitten parina päivänä kaukoja ja tunnaria(!). Kaukot olleet nyt ihan napakoita ja varmoja. Vähän on yritetty myös pitkäjänteisyyttä kehittää, ettei ennakoisi niin kovin. Ja lyhyitä sarjoja. Tehty myös S-M sekä I-S kuvioita, jotka myös toimii.

Tunnari on siis tehty kaksi kertaa, käytössä kaikki kapulat mitä löytyy (20-30kpl). Molemmat samallalailla: ensin "lämmittelynä" yhden kapulan etsiminen tavarakasasta. Sitten kävelyt vieraiden kapuloiden ylitse (ei omaa). Sitten oma ison kapularingin keskelle. Tuonut molemmilla kerroilla ensimmäisellä yrityksellä oman. Jälkimmäisellä kerralla haisteli ja etsi aika pitkään, kunnes hajulla (ei siis sattumalta) löysi omalle ja toi sen -JES! Pitäisikö lopettaa tunnarin treenaus tähän, ettei vaan mene pilalle ;p  Hehkutetaan tätä riemuvoittoa nyt niin kauan, kun sitä kestää... ;D Ainiin ja ekan kerran vieraat ei kenenkään hajuisia ja tokalla kerralla Jannen hajulla.

Nyt olemmekin Hyvinkää-Helsinki -akselilla ja huomenna treenit Terhin, Sheenan ja Lassin kanssa. Ei leyaa... Itku