Iltareeni omalla kentällä miljoonien hyttysten kera! Täytyy sanoa, että hiukan häiritsivät sekä koiraa että ohjaajaa. Vaikutti joihinkin liikkeisiin, mutta ei voi mielestäni syyttää koiraa. Niitä oli aikuisten oikeesti ihan pirusti! Eikä kannata huolestua sm-kisoja silmällä pitäen, koska Tampereella (tai Kangasalla vaimissänenyton) EI VOI mitenkään olla NOIN paljon itikoita keskellä päivää!

Paikallamakuu sillä välin, kun kävin näkymättömissä tekemässä ruudun. Oli palatessa lonkalla ja pää maassa hyvin kärsivän näköisenä. Pää täynnä itikoita. Voi raasu! Asennon vaihto siis johtui hyttysistä. Mutta ei ollut noussut.

Kentälle virtaa täynnä! Renkaiden kierto ja ruutuun, missä pallo odottamassa. Vauhdilla hienosti! Pallon heittoja. Ruutuja pari läheltä vielä luoksetulon jälkeen. Hyvä vauhti ja paikka.

Luoksetulo syliin rättiin. Ei tullut ihan niin voimalla kuin viimeksi, oliskos itsekin hiukan satuttanut/pelästynyt. Kyllä se sellainen ilmalento ja tälli oli! Mutta vauhdilla siis nytkin. Hyvä. Myöhemmin luoksetulo niin, että pallo kädessä ja pysäytys. Tuli PALJON (=liikaa) eteenpäin. Eli pysäytykseen ei voikaan luottaa täysin... :( Kutsuin siitä sitten vielä luo ja palkkasin vauhdista. Lähtee seisomisesta ihan kivasti vauhdilla. Sitten taas myöhemmin jossain välissä uusi luoksetulo ja pysäytys, joka jälleen huono. Tästä pallo kuitenkin. Ihan vimppana sitten suora luoksetulo ja ruoka. Ei ennakoinut pysäytystä. Nyt siis pysäytyksiä taas reenailemaan!

Seuraamista. Paikka todella kiinni koivessa, niin että vaikea kävellä. Vas.jalan reisi kastui kuolasta ;D. Vasemmalle käännöksillä asento hiukan korjaantuu. Palkkasin suorilla vain hyvästä paikasta. Käännökset hyviä. Juoksu ja hidas hyviä. Tein vähän pitempää pätkääkin perusasennoista palkaten. Pitäisiköhän paikasta huolestua?! En taida viitsiä... Uskon edelleen, että korjaantuu kisavireellä... hoppas...

Nouto Jannen käskyttämänä. Ei ilmeisesti liikahtanut käsky-sanasta. Hieno nouto! Lähtee kyllä aika vauhdilla! Palkkasin luovutuksen jälkeen. Sitten otettiin erikseen luovutus ensin niin, että Janne irrotuksen jälkeen sanoi vielä käsky, mutta en ottanut sivulle. Ei minkäänlaista ennakoinnin yritystäkään. Hyvä! Sitten vielä uudestaan luovutus ja nyt loppuun saakka sivulle tuloineen. Hyvä! Sitten sai tuoda lennosta vielä kerran ja vapautus vauhdista ja toinen, jossa sai kapulan kanssa kiertää renkaat ja vapautus vauhdista.

Jäävät. Maahan nopea. Mutta seisomisen MENI MAAHAN!?! Nyt syytän tästä aikamoista läkähdys tilaa ja itikoiden aiheuttamaa keskittymisen puutetta... mitä muutakaan voin??? Noh, jäi sitten uudella yrityksellä seisomaan, mutta ei ollut mielestäni yhtä napakka kuin normaalisti. Ei olis pitäny tehdä näitä ollenkaan. Olis pysyny luotto...

Kaket avoa pitemmältä matkalta. Palkka ekasta ylösnoususta. Sitten 4 vaihtoa, joista kaikista kehut. Viimeisen ylösnousun jälkeen olin menossa palkkaamaan, kun nousi ja tuli kohti.  Laitoin istumaan ja silitin hyttyset pois rauhassa, palasin käskypaikalle ja vielä maahan ja istu. Nyt ok. Tässäkin kohtaa vetoan samaan kuin jäävissä...                Hemppa alkoi olla jo aika poikki vaikka intoa tekemiseen olikin. Ei ollut itselläkään helppoa. Olin laittanut korkean kauluksen, joten söivät sitten korvat aivan tuleen... Mutta prrrrkeleen hyttysistä huolimatta meillä oli aikas hauskaa ja Hemppa on nyt tosissaan into piukassa tekemiseen. Ihana Hempsu!