Lauantaina kisattiin Jokelassa aussien ja riiseneiden rotumestiksissä. Avossa viisi koiraa, joista tuttuja Rosso, Luca ja Sheena! Meille hyvä 1-tulos, 180 pistettä. Tarkemmat pisteet löytyy Helmin kokeet -sivulta. Helmi oli tosi hyvä! Seuraamisessa painoi normia enemmän taas jalkaan, välillä meinasin kompastua. Mutta ilmeisesti ihan hienolta näytti... ;) Seisomisessa joku ihmeellinen "meinasin istua" -pepun lasku, mutta siisti muuten. Luoksetuloa pelkäsin kaikista eniten, mutta se oli hyvä! Ennakoi vaan sivulle tulon. 9 pistettä - JEE! Ja noudon palautusvauhti oli laukka - JEE! Tosin ei lähtenyt ekalla käskyllä, joten pisteitä 7, mutta mitäpä tuosta, kun vauhti oli hyvä ;). Niin ja ennakoi tässäkin sivulletulon. Kaukkareissa viimeiseen maahanmenoon tarvitse kaksi käskyä, kun katseli muualle, muuten nämäkin hyvät. Tällä menolla pasahti luokkavoitto. Hyvä me!

Sheena oli myöskin oikein pätevä ja hyvässä vireessä! Luoksetulo vedettiin show-meiningillä :D ja kakeista valitettava 0, joten ykkönen jäi saamatta... Ensi kerralla sitten! Sijoitus 3. Hyvä Tepu ja Shee!

Rikki ja Töpö EVL:ssä. Rikille 202,5 pistettä ja 3.sija ja Töpölle 253,5 p. ja Töpöstä tuli uusi aussien rotumestari. Onnea Töpö ja Samppa! Töpön työskentely on kyllä niin ihanaa katsottavaa! :)

Loppupäivä vietettiinkin sitten Terhin ja Tuomaksen uudessa kodissa Lopella maalaushommissa. Ovat kyllä ihanan paikan itselleen löytäneen (mitä, minäkö kateellinen?!?)! Ja koirat paineli menemään pihalla.... Kolme isoa yhtenä ryppäänä ja pikku-Timo perässä, minkä kintuistaan pääsi :D. Timppa oli ehkä hiukkasen väsynyt päivän jälkeen.

Sunnuntaina sitten gradupäivä eli koirien kanssa Viikissä. Iltapäivällä kävimme mukavalla eväsretkellä vanhassa kotimetsässä Tiinan ja puudeleiden kanssa. Aurinko paistoi ja oli mukavaa. Hyvien kuvien saldo jäi aika laihaksi. Pienen mustan koiranpennun kuvaaminen on ihan mahdotonta! ;)