On se vaan niin syötävän suloinen! Ja ihana muutenkin! Nauru

Kaikki on mennyt oikein mukavasti. Nukkua Timppa saisi vähän sikeämmin, kun herää niin ihmisten kuin koirien liikkeisiin niin herkästi. Tänäänkin on ollut vähän rauhallisempi ja väsyneempi kuin ei ota tarpeeksi pitkiä päikkäreitä välillä. Helmin kanssa juoksevat ja painivat. Helmi on nyt ottanut selvästi vähän suojelevan ja huolehtivan asenteen. Jade lämpenee koko ajan; nyt voi jo vähän haistaakin pentua ilman kylmiä väreitä, mutta on se pentu silti aika yököttävä Silmänisku. Timpalle ruoka maistuu ja nenä toimii. Alkaa aikamoinen vipinä heti, kun jotain ruokaa ottaa esille. Osaa myös jo pyytää istumalla ruokaa. Eilen ja tänään olemme käyneet myös kaksin pihalla vähän puuhastelemassa. Timo osaa jo istua, mennä maahan, tulla perusasentoon ja luoksetulon. Niin ja kakethan on opetettu jo kasvattajalla. Hehheh... Leikkii hyvin myös mun kanssa, mutta jos on ollut jo namppaa tarjolla, niin sitten ei leluun pysty kunnolla keskittymään. Ruoka vie siis ehdottomasti voiton. Helmin kanssahan Timo vetää oikein tosissaan (pahaa tekee pikkupikku hampien puolesta). Kävimme myös Timpan kanssa pienellä autoajelulla. Timo oli yksin takakontissa ja voi sitä huutoa! Ääntä tämä kyllä käyttää paljon enemmän kuin Helmi. Timo: "Jos oikein ottaa päähän, niin saa huutaa!". On ollut vähän sateiset kelit, niin ei olla niin paljon oltu pihalla eikä otettu kuvia. Mutta yritän opetella käyttämään Jannen kunnon kameraa ja räimiä parempia kuveja, kunhan aurinko taas alkaa paistaa. Suunnitelmissa myös ensimmäinen jälki...

 

Tänään sitten puuhastelua myös isojen kanssa. Jade ensin märälle kentälle. Jamppu oli hyvässä vedossa ja teki oikein kivaa seuraamista. Liikkeestä maahan oli ihan huippu! Läsähti maahan nopeasti, mikä ei todellakaan ole jadelle normaalia. Hyvä homma! Muut jäävät normi nopeudella. Kivaa oli!

Helmi aloitti taas kierto-ruutu(jossa pallo valmiina) -yhdistelmällä. Sitten noutoa, jossa missiona edelleen vauhti. Ensimmäinen hetsaus-heitto-vapautus palloon. Sitten kierto kapula suussa-vapautus palloon. Kierrossa vauhti oli aikas kiva, mutta tänään erikoista oli, ettei Helmi palkkautunut kunnolla lempipalloonsa??? Juoksi siis pallolle kapula suussa eikä edes välttämättä vaihtanut palloon -hyvin outoa!? Sitten kokeilin niin, että kapulaa palauttaessa huusin vapaa ja sai tulla namille käteen. tämä toimi paremmin ja vauhti oli vähän parempi. Seuraamista, jossa ensin palkkasin melko lyhyistä pätkistä. Sitten myöhemmin seuraamista kuralätäköissä. Seuraaminen lopahti veteen ja kuraan eli nyt on testattu sitten sekin. Damn! Pakolla ja kovalla kehumisella sain kuitenkin Hempun seuraamaan vaikeussakin paikoissa ja istui märkään. Ruutua vielä kolme kertaa: 1. pallo lentää yli 2. pallo pysäytyksestä ja 3. pallo pysäytyksestä. Kaikki mallikelpoisia. Luoksetulo x 2 ensin pallonheitolla vauhdista ja sitten vapautus syliin patukalle. Syliintulo toimii nyt paremmin kuin pallonheitto. Hakee kuitenkin pelkillä heitoilla palloa normaalisti... Ja lopuksi vähän temppuja. Osaa pujottelun jo jotenkuten Silmänisku.