...eivät ole olleet kummoiset. Ti taidettiin tehdä kotitokoja (en muista mitä) ja keskiviikkona Timpan aksa ja Hempalle vielä Haukkiksen kentän testaus iltahämärissä siilineen kaikkineen. Timpan agi oli taas tosi hyvä. Omaa ohjausta vaan taas kun osais selkiyttää, niin sinnehän se menee minne näytän. Tehtiin semmosta rengas-putki-hyppy*3-putki juttuu ja mä tein jotain askelluksia siinä hyppyjen välissä, joilla on joku nimikin... mutku en mä näitä tiedä . Sit tehtiin vielä niitä puomin alastulokontakteja kosketusalustalla ja koko puomia alastulokontaktejen kanssa. Ja hyvin meni! Kiitoskiitoskiitos Hanna!!!

Hempan kanssa mentiin sitten tokokentälle vielä, vaikka ilta alkoikin kivasti hämärtyä ja siilit olla ruudun vieressä liikenteessä. Onneksi älysi häipyä ennen kuin lähetin koiran. Varmisteltiin siis niitä ruutuja -ja kyllähän ne toimi! Jotain pientä muutakin tehtiin, kaikki ihan ilman paniikkia .

Sitten torstaina saapuivat äityli ja isukki Jaden kanssa kyläilemään! Pitihän se perjantaina Jarpan kanssa kokeilla muistaako vanhus enää mitään reenailuista. Muistihan se! Vauhti oli selvästi hiipunut, patukkaankin kävi vähän semmoisella puoli otteella. Tosin voi olla jo suussa/hampaissakin jotain... Mutta osasi sivulletulon, seuraamisen, liikkeestä istu/maahan/seiso, luoksetulon, noudon, kiertämisen ja ne kauniit kaket, joissa liikkuu vain n.5 metriä eteenpäin . Olipa hauska nähdä, ettei se jampula ihan dementti ole! Äiti kirjasi käskysanat ylös, niin voi sitten Hyvinkäällä reenailla Jampan kanssa. Lupasi tehdä esineruutuakin. Ja niin se Jade sitten sunnuntai-aamuna lähti takaisin etelään... 

Helmin perjantainen kenraali oli surkea! Seuraaminenkin oli jotenkin outoa... Pistän kaiken sen piikkiin, että teimme ennen treenejä lenkin puidulle ohrapellolle ja sieltä jäi vihneitä tms. mahanaluskarvoihin, koska oli semmoisia ihmeellisiä pakkoliikkeitä nähtävissä... Nooh, ei välitetä tästä. Enkä sitten paljon liikkeitä ottanutkaan. Äidin kanssa tehty tunari oli ihan luottamustaherättävä...

Timppa-Timonen oli täpinöissään odottanut vuoroaan remmissa ja lähtikin vauhdilla treeneihin. Heti leikittiin alkuun patukalla. Sitten aloin ottaa perusasentoja, seuraamista... ja voi surkeus taas koiran ilmettä! En todellakaan tiedä, mistä nyt tällä kertaa paineen otti, mutta jostain otti. Ei tahtonut millään tulla sivulle perusasentoon istumaan. Jatkettiin kuitenkin jonkin aikaa ja saatiin kyllä sitten aina onnistuneet suoritukset. Maahanmenot olivat kaikkea muuta kuin nopeita. Noudot ihan ok, niissä kyllä edelleen vähän nousee. Mutta kerta kaikkiaan surkeaa työskentelyä Timpalta. Kunpa tietäisi syyn..?