Tänään vietämme lepopäivää. Siinähän ei ole mitään uutta, että Jade nukkuu koko päivän, mutta tänään Helmikin on ihan naatti. En tiedä väsyttivätkö vieraat vai alkaako juoksu, kun turpoa noin ramasee. Löytyi muuten nukkumasta sängystämme(?!), vaikka sinne ei ole mitään asiaa ja yleensä viihtyy mieluummin kylmässä eteisessä... Huomenna treenaammekin sitten pitkästä aikaa Jokelassa. Tytin ja Sampan neuvot ovat nyt varmasti tarpeen!

Lauantai meni Rovaniemen vieraiden kanssa kaupungilla, joten en ehtinyt valosella treenaamaan. Mutta eipä hätää; Janne ja Petri näppärinä kepoina laittoivat meidän kentällä valot! Oli kyllä hienoa illalla treenata Omalla Valaistulla kentällä!

Kuva nyt ei ole paras mahdollinen, mutta voin kyllä sanoa, että valaisee loistavasti koko kentän. Ei siis mikään ihan pieni lamppu...

Siinäpä oli sitten mukava illanpäätteeksi ottaa Helmin kanssa pienet tokoilut. Aloituksena taas vauhtiluoksetulo syliin ja narulelun vetoa + pallon heittoja. Sitten seuraamista. Melko pitkiä pätkiä suoria, kaikkia käännöksiä, juoksuja käännösten kanssa, kerran hidasta kävelyä. Hyvin meni, ei valittamista. Jäävistä maahan ja seisominen, palkkaus pallolla suoraan pysähdyksestä. Molemmat meni nappiin, joten kerta riitti. Nouto: ensimmäinen eteentulo täysin vinoon. Pari kertaa pelkkää asennon treenaus läheltä tuomalla, sitten normi ihan kivasti. Viimeisenä palkkaus vauhdista. ALO-luoksetulo -hyvä! Viimeisenä ruutu, johon assistentti Piia vei Helmin näkemättä ruoan. Vauhdilla ruutuun! Siis kiva reeni kaikenkaikkiaan. Yleisöäkin oli paikalla hämmästelemässä toimintaamme, mikä ei Helmiä tuntunut haittaavan pätkääkään.

Muuten tyttöjen viikonloppu meni lähinnä vieraita viihdyttäessä. Helmi todennäköisesti ainakin lisäsi pökköä pesään 11-vuotiaan Piian koirakuumeeseen... ja isä kiittää Nauru

Kodan lämmössä on mukava köllötellä

Sellainen koira kuin isäntä.......