Eli ihan hyvin luistaa nyt Hempan, ja Timpankin kanssa treenit. Tunnari on voi liikkeistä ainut, joka on ihan vaiheessa. Kaikki muut tuntuis menevän joten kuten... Keskiviikkona alotin vetämään yhtä OKK:n tottisryhmää. Ihan hyvää treeniä varmasti ittellekin miettiä muiden ongelmia. Hallilla treenasin sitten ryhmän jälkeen Hemppaa. Aikamoisen huono treeni. Ei tuntunut osaavan edes maahanmenoa. Kaikki muutenkin vähän sinne päin... Torstaina sitten korjattiin asia pikkutreeneillä omalla pihalla. Oli hauskaa ja luoksetulot, liikkeestä istuminen, seuraaminen, kaket toimi! Myös Timppa oli pihatreeneissä tosi hyvin mukana ja kaikki meni nappiin. Pitäis vissiin alkaa Kyöstiäkin treenaamaan, kun sekin oli niin intona tulossa mukaan meidän treeneihin. Hyvää häiriötä koirille 

Perjantain hallitreeneissä jouduimme kaikki toteamaan, että jotain hyvää mutta jotain huonoakin. Treenasin Timppaa. Eka kierros meni oikeinkin kivasti. Fiilis oli hyvä ja seuraamiset oli kivoja. Seisominen on vielä ihan kesken ja merkin kierrossa oli muut asiat mielessä. Toinen kierros olikin sitten huonommalla vireellä. Nouto ei meinannut toimia, mutta saatiin kuitenkin jonkinmoisia onnistumisia. Ei ainakaan enää paineistu. Ylipäätään tämä sessio meni sähläämiseksi -koiralla ja ennen kaikkea minulla. Otin kolmannessa sessiossa vaan luoksetulon ruokakupille. Opetus: Timolle vain yksi hyvä sessio! Täytyy muistaa myös Helin neuvo, että palkka tulisi välillä muualtakin kuin kädestä. Helmi otti vielä Ritun kanssa paikalla istumisen (RItu makuussa). Ei ongelmia, paitsi  etä reagoi Helin maahan-käskyyn. Näitä pitää treenata! Halli vuoron loputtua ajoimme vielä Kaakkurin cittarin parkkikselle ja treenasin Helmin. Hemppu oli tosi vauhdikas ja huippu!. Ruudut nappiin. Kaksi possu ruudussa ja yksi maahanmenolla ja kävelyillä. Luoksetulossa pysäytykset saisi olla edelleen parempia. Pysäytyksiä myös takaperin peruuttamalla ja nyt osasi sekä seiso- että maahan-käskyt. Liikkeestä istu jäi ensin seisomiseksi, toinen hyvin. Seuraaminen ihan kivaa.

Tänään sunnuntaina iltatreeni Zeppeliinin parkkiksella Hannan kanssa. Helmi aloitti. Luoksetuloja ja kiertoja pysäytyksillä. Paranee, mutta parannettavaa on edelleen. Sitten todella vaikea ruutu, jota ei nähnyt ja meni luosetulon merkille. Sieltä monen käskyn jälkeen hoksasi ruudun. Toinenkaan ruutu ei mennyt suoraan perille, mutta kaksi viimeistä sitten hyvin. Toinen possulla, toinen pysäytyksellä (ennakoi maahanmenon). Liikkeestä istu käskytyksillä ja ilman ongelmia. Kiertoja vielä joka väliin. Ja vimppana tunnari, jossa 4 kapulaa. Tämä meni hyvin! Kun haistoi omaa, merkkasi ja toi ilman suurempia epäröintejä. Tästä ruokapalkka. Jee, kivaa oli!

Sitten Timonen, joka myös oli hauskalla tuulella. Ensimmäiseksi nouto, joka oli vauhdikas ja tuli useamman metrin kohti. Vauhdista siis palkka, koska ei osaa tuoda perille saakka. Ei toistettu, koska oli sen verran hyvä. Seuraamispätkiä ja käännöksiä. Ihan kivoja ja alkaa selkeästi hahmottaa jutun juonen. Voi jo jättää käsiäkin v-ä-h-ä-n pois. Eka merkin kierto meni ihan humputteluksi, pari muuta hyvin. Liikkeestä maahan tosi epävarma, eikä juurikaan edes toistoilla parantunut. Näihin jääviin pitäisi keksiä joku uusi tyyli, että saataisiin edistystä aikaan. Viimeisenä luoksetulo jalkojen välistä ruokakupille. Hyvä -ja ennen kaikkea hauska Timppa!