Edellisenä päivänä Timppa oli ottanut hakutreenin ja nyt sitten Helmi pääsi hommiin. Olimme Tassutörmällä ja siellä siis vaikea kulkuinen hakkuualue maastona. JOS nyt oikein muistan, niin Helmillä oli oik. etukulmassa ukko "ruumisarkussa" ja siellä hallintaanotto ennen maalimiehen vapautusta. Toiseen etukulmaan tyhjä. Heti perään toinen tyhjä oikealle puolelle ja sieltä yliheitolla vasemmalle puolelle ukolle. Hemppa kävi vasemmalla tarkistamassa umpparin ja sen jälkeen joutui ukkoa etsimään kauan ennen kuin löytyi. Viimeisellä oli myös sählinkiä rullan kanssa, koska rulla jäi kiinni verkkoon/risuihin ja kävi hakemassa maalimieheltä uuden rullan. Tyhjät oli muuten ok, mutta teki ihan tikkusuorat pistot. Ihan jees treeni siis.

Hakuilun jälkeen otimme kaikki tottista, tai me siis hempan kanssa tokoa. Tein ainakin ruudun, jäävät, jotain seuraamista, tasamaanoudon... En nyt kyllä enää yhtään muista. Ainiin, eteenmenon, joka meni ihan plörinäksi! Käskin kaksi kertaa pois, koska ei mennyt suoraan.                            

Timppa pääsi myös muiden jo lähdettyä kentälle. Hanna jäi ystävällisesti vielä avustamaan vauhtiluoksetulossa. Muuten Timppa teki perusjuttunsa ja leikki.