Eilen päivällä Stimolle jälki treenikentän nurtsille, 15 askelta. Rauhoitin pikkumiestä vähän ennen kuin päästin sen jäljelle. Seurauksena, että tyyppi jäikin sitten alkunameille vaan makaamaan ja ihmettelemään. Jatkoi siitä sitten itsenäisesti, kun en mitenkään reagoinut. Jälki meni oikein hyvin. Sai välillä vähän höllätä hihnaakin, kun meni tasaisesti itse askel askeleelta. Valjaat on kyllä ihan ykkösjuttu jäljellä... Hiano miäs! Hymy

Tänään aamupäivällä jälki, nyt aitan taakse n. 20 askelta. Ja hyvin meni taasen! Hymy On kyllä sillälailla pehmeä, että toisinaan kun remmi menee oikein tiukalle, menee maihin ja pysähtyy. Jatkaa kyllä, kun ei mitään apuja tule.

Timpan jäljen jälkeen Helmi sai aamuruokansa eteenmenolla. Otin vähän seuraamista ensin ilman palkkaa. Seuraaminen ja vasemmalle ja täyskäännös oli niin hienoja, etten voinut ottaa enempää Nauru. Sitten se eteenmeno. Tuntui tietävän heti, mitä ollaan tekemässä, mutta pelasin varman päälle ja lähetin vasta, kun oltiin melko lähellä kuppia. Hienosti juoksi ruoalle.

 

Eilen tokot Hepulin kanssa. Semmonen kiva, pieni ilottelu kentällä. Kierto ja ruutuun possulle. Possupalkka onnistuu jo aika hyvin, vaikka Hepuli edelleen vähän ihmetteleekin, että mikä se on ja miten sillä leikitään Nauru. Ruutuja tehtiin sitten treenin aikana useaan kertaan, erilaisin palkkavariaatioin. Tuntuu menevän ihan kivasti. Parilla läheltä lähetyksellä himmaili ennen ruutua, muuten jees. Seuraaminen kivaa. Paikalla käännökset hyviä. Vasemmalle täyskäännöstä rumpataan nyt nampan kanssa, että saadaan se nopeaksi. Nouto hyvä, vaihtaa tosin raville paria askelta ennen mua. Pitäisköhän sekin rumpata kuntoon..? Metrin hyppyä pallon kanssa. Ensimmäisellä kiersi takaisin päin tullessa. Uusinnassa menin houkuttelemaan esteelle ja hyppäsi hienosti myös takaisin päin. Viittisköhän ottaa kapulalla?! Ainakin toistaiseksi Hempula on tosi kivassa vireessä. Nyt vaan paljon, paljon äksöniä, ettei mene samanlaiseksi kuin viime juoksussa... Treenin päälle menimme mettälenkille ja uimaan. Timppa ei tällä kertaa halunnut uida lainkaan, mutta Hepuli ui senkin edestä.

Tänään ennen yövuoroa oli tarkoitus treenata molemmat koirat kunnolla, mutta aloinkin auton imurointiin. Voi sitä karvan ja hiekan määrää taas... Ehdimme kuitenkin ottaa pienet. Timppa otti sivulletuloja, maahan menoja ja siellä pysymisiä, istumista ja istumassa pysymistä, eteentuloja ja viimesenä eteenmenon melko pitkältä ruokakupille. Lepakkomies oli taas aika hauska. Tuntuis olevan nyt semmosessa iässä, että oppi tarttuu nopeesti, kunhan vaan joku reenais... Silmänisku Ja päälle pieni vetoleikki.

Hempan kanssa jäikin sitte vain vähän aikaa. Seuraamista, joka oli tooosi hyvä. Edelleen vas.täyskäännöstä nampalla (nopeutuu, nopeutuu...). Suora luoksetulo possuun. Jotain välijuttuja ja luoksetulo, pysäytys ja possupalkka. Vikana tunnari. N.10 kalikkaa ja ensin ylikävelyt. Oma joukkoon. Hieno tunnari. Haisteli pitkään ennen kuin tuli oman luo, mutta malttoi haistella eikä hermostunut. Heti kun tuli omalle, toi sen. Nauru Tunnareita on nyt tehty tässä viime aikoina muutamia. Joka kerta tuonut oman! Uskaltaisiko sanoa, että on jyvällä..?