Kulunut viikko on ollut vähän hiljaiseloa treenien suhteen. Muutamana iltana on otettu Hempan ja Timpan kanssa sisällä pikku-tokoja. Samoja juttuja kuin ennenkin...

Perjantai iltana hallilla Hannan ja Helin kanssa. Treenasin Helmiä. Ensimmäisessä sessiossa luoksetulo seisomisella ja siitä vauhdista palkka. Vauhti hirveän huono, tein kuitenkin suunnitelman mukaan. Heti perään pelkkä vauhtiluoksetulo. Hallin matto ei ole todellakaan hyvä vauhtitreeneihin, joten tod.näk. vauhdin puuttuminen johtui olosuhteista. Ruutu, jossa palkaksi sai juosta kiinni leluun minun kävellessä poispäin. Ihan kiva ruutu. Hyppynouto käskytyksin. Reagoi hieman ensimmäiseen käskytykseen, ei kuitenkaan varastanut. Tasamaanouto myös käskytyksin. Näitä pitää tehdä lisää, että tottuu taas. Toisessa sessiossa luoksetulo seisomisesta eteenpäin. Ekalla maahanmeno huono, joten otettiin uusiksi. Nyt parempi. Tosin alusta taas hidasti vauhtia. Kakeja pitkä sarja rumpaten eri vaihtoja. Meni jossain vaiheessa sivuttain vinoon, muuten ei vaihdoissa kauheasti valittamista. Välillä meinaa seisomisen sekoittaa maahanmenoon. Hemppua alkoi selkeästi ketuttamaan pitkä sarja. Otin sitten lyhyemmän hyvillä vaihdoilla ja palkkasin kunnolla. Tunnari, joka jälleen surkea. Varmisteli, varmisteli, alkoi jo kokeilla vääriä suussakin... Toi oman. Otettiin vielä uudestaan. Sama juttu. Tällä kertaa vielä autoin kehumalla heti kun oli lähdössä tuomaan omaa. Tällä PITÄÄ nyt tehdä jotain! Tytin kanssa tänään pientä puhelinmietintää asian suhteen. Täytyy alkaa testailla... Helmille vielä viimesessä sessiossa lyhyt hyvä sarja kaukkareita ja ruokapalkka. :)

Timppa oli seuramiehenä mukana hallilla ja otti vain Ritun kanssa paikallamakuun viimeiseksi. Nousi maasta istumaan, kun lähdin viereltä. Sen jälkeen makasi täysin liikkumatta. Halliin tuli samalla jo seuraavat ryhmäläiset, mutta Timo ei niistä juurikaan välittänyt. Ilme on kyllä tosi epävarma, mutta kuhan pysyy, niin eikös se riitä?! ;)