Kun on kerran ihmisten ilmoille tänne etelään laskeuduttu, niin tokihan sitä täytyy käyttää treenaamisessakin hyödyksi. Lauantai aamuna treenasimme Terhin ja paparazzi-Tuomaksen kanssa biokeskuksen parkkiksella. Jade pallotteli hiukan ja teki luoksetulon ruokapalkalla. Nyt se eteentulo on ollut taas huono... so what?!

Helmi aloitti ruudulla, jossa pallo palkkana -hyvä. Sitten seuraamista käskytyksin. Itse en ollut ihan tyytyväinen seuraamiseen, tuntui että poikitti ja kontaktikin tippui pari kertaa. nooh, ei ressata siitä, kuhan ei toistu... Ruutu ilman palkkaa. Meni taas oikealta reunalta sisään eikä todellakaan keskelle ruutua. Kääk! Miten se voi aina tietää, milloin palkka on ruudussa ja milloin ei?! Noh, parilla toistolla sain sen oikeaan paikkaan, mutta pallonheitto palkkaus oli vähän huono... Tämä on niiiiin vaikeaa! Hyppy, missä ilmeisesti liian liukas alusta aiheutti alkuun hämmennystä, koska ei ekoilla hyppy -käskyillä lähtenyt... Itse AVO hyppy oli sitten ihan kiva. Sitten hyppynouto, josta palkkaus karkuun juoksemalla. Kai siihen vauhtia saatiinkin. Tasamaanouto, ihan jees mutta edelleen himmaa eteentulon. Uusinta, jossa palkka vauhdista. Luoksetulo, jossa oli hiukan huono vauhti. Hölmö kun olin niin tein sitten kuitenkin pysäytyksen, koska olin sen aikonut tehdä. Voi fuck! Oma reagointikyky on kyllä niin huono näissä yllättävissä tilanteissa! Sitten vielä ruutu ruokapalkalla. Ihme sähläys treenit sekä helmillä että minulla, aina ei kai voi voittaa... Sheena teki välissä omat juttunsa ja sitten Helmi teki vielä tunarin. Alkuun taas kävelin vieraiden (20-30kpl) yli koiran kanssa. Sitten oma ruutuun ja lähetys. helmi meni tosi vauhdilla, joten pelästyin, että kuinkahan käy. Haisteli kuitenkin ja toi oman -JES! Kiitos Terhille ja Tuomakselle seurasta! Ja Sheelle ja Larsonille pienistä juoksutuksista!

1235418493_IMG_2437[1]

Helmin hyppytyyli on jo aika klassikko. Ponnistus kaikilla neljällä jalalla ja vähintään ½ m estettä korkeammalle...

 

Tänään sitten pitkän wsys päivän päätteeksi menin Jokelaan treenaamaan kera Tytin ja Sampan. Helmi aloitti suoralla luoksetulolla. Muuten ihan jees, mutta loppuasento Hieman vino. Seuraamista, jossa alkuun poikitti ja edisti (?!), mutta sitten alkoi sujumaan paremmin. Aiheuttaisiko se häiriö nyt sitten kuitenkin vaikeuksia..? Käännökset oli ihan jees. Tehtiin myös hidasta ja nopeaa, mitkä oli hyvät.  Jäävät ylimääräisin käskytyksin. En muistanut seisomisen hidasta kävelyä, mutta toimi silti tosi hyvin. Maahanmeno oli myös hyvä. Sitten vielä istu, jota ei olla tehty pitkään aikaan. Pieni apu ja meni ekalla täysin nappiin -mahtavaa! Näissähän oli silloin aikamoista sekoilua... Nouto. Vauhti ei edelleenkään riittävä (ehkä hieman parempi kuiteskin) ja eteentulo jäi vähän kauas :( Vielä uusi pätkä seuraamista. Kaukot kaikilla yhdistelmillä. Muuten jees, mutta S-I siirsi myös takajalkoja eli tätä pitää treenata vielä namilla ohjaamalla (myös pallolla..?). Olin itseasiassa muuten kaukoihin tosi tyytyväinen, koska nyt ei arponut ollenkaan ja muut siirtymät oli hyvät. Seisomisiahan ei olla hirveästi tehty. Loppupalkka ruudussa, siinä ei ongelmia muuta kun, että meni yli kun ei nähnyt palkkaa (lähetys taas kaukaa, niin arvasi, että palkka ruudussa).  Treeniin olin oikein tyytyväinen ja oli hauskaa! Kiitos taas Tytille ja Sampalle -tänne kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin! ;D