Perjantai iltana kaksi pientä settiä kaukoja. I-M-I noin kuusi toistoa, ihan nättejä. Sitten pitkästä aikaa S-M-S, joissa seiso nousee hissinä, mutta hissi ei palaa takaisin alas Otsan rypistys. Eli haluaisi nyt tehdä kuten I-M. Noh, otin sitten ihan namilla ohjaten ja käskyissä annan vahvan avun tulemalla yläkropallani koiraa kohti. Katsotaan saadaanko tuo mallilleen.

 

Lauantaina Jade aloitti kentällä. Sillä on nyt seuraamisen käännökset tosi kivat! Yritettiin ottaa pelkkiä luoksetulon eteen istumisia läheltä, mutta hakusessa on nämä Jadelta. Toistoilla saatiin kuitenkin ihan kivoja. Kaikkea pientä kivaa ja leikkiä -jee!

Helmin kanssa aloitettiin ruudulla, jossa alustalla nakkia. Kaksi kertaa nakeilla, jonka jälkeen ilman palkkaa ruudussa. Ensimmäisen ilman palkkaa meni hyvin, sen jälkeen taas vähän tuurista kiinni, että meneekö merkille(on kyllä ruudun sisällä), etureunaan vai keskelle... Otimme siis ruutuja kahdesta eri kulmasta ja eri liikkeiden välissä. Hyvin lähtee ruutuun, mutta loppupaikka siis edelleen kateissa. Seuraaminen oli ihan hyvää. Vasemmalle käännöksiä pitää vielä saada paremmiksi. Kokeilimme taas taakse- ja sivuaskelia. Ne on aika hulvattomat, mutta luoja kuinka tuo pikku likka haluaa pitää kontaktin! Se on mahtavaa! Jäävistä maahan ja seiso, molemmat ensimmäisellä kerralla hyvät, joten ei toistoja. Luoksetulo ensin vauhtiluoksetulona ja sitten myöhemmin ALO-tyyliin. Tämän toistin, koska eteentuloasento ei ollut hyvä, toisella asento hyvä. Ja vauhti pysyi samana toistosta huolimatta. Lopuksi vein koiran kauemmas paikalla makuuseen ja vein sillä välin Helmin näkemättä ruoan ruutuun. Kaukaa lähetys ruutuun ja ruoalle -nämä toimii kyllä hyvin!

 

Tänään tehtiin Helmin kanssa pieni hiihtolenkki joen jäällä alkulämmittelyksi. Hauskaa oli hiihdellä, saatiin vetoakin aikaiseksi vähäsen. Nyt kun uskaltautuisi kunnon laduille... Sitten kentälle. Aluksi vauhtiluoksetulo ja vetoleikkiä. Sitten kahden pallon heittoa ja rengaspinon kiertoa. Kierroissa osaa niin hyvin jo odottaa pysäytystä, ettei se oikein toimi. Merkin kiertoja, joissa kuului monta kertaa heti lähtökäskyn jälkeen vingahdus. Palkkasin namilla, mutta lopullisen pallopalkan sai vasta hiljaisesta lähdöstä. En tiedä kuinka fiksua on nyt tehdä merkkiä, jos sekoittaa ruutuun, mutta kun tämä on nyt niin kivaa. Osaa kiertämisen nyt hyvin eikä tee edes aluksi virheellisiä. Seuraamista pieniä pätkiä. Kaikenlaisia käännöksiä -ihan kivoja. Vasemmalle käännös vähän vieläkin häiritsee... Juoksupätkä oli myös hyvä. Luoksetulon eteentuloja läheltä. Ei oikein hallitse vinoista kulmista tuloa. Nouto, jossa palkkaus vauhdista. Sen jälkeen koko nouto. Eteen tuli vinosti, joten toistin liikkeen ilman palkkausta. Edelleen vino. Otimme sitten läheltä pelkkää eteentuloa. Ja sitten koko liike menikin hyvin. Vielä pari merkin kiertoa ja treenin päätteeksi pallon heittoja. Kivaa oli, vaikka viilattavaa onkin paljon!

Jade pääsi myös purkamaan itseään. Pieniä seuraamispätkiä, kiertoja, luoksetuloja. Vauhti on luoksetulossa niin luja, ettei motoriikka pärjää perässä. Toistin pari kertaa ALO-luoksetulon ilman palkkaa, koska loppuasento huono. Kolmannella skarppasikin pysäytykseen. Hauskaa oli toopen kanssa palloilla!