Eilen tulikin yllättäen komennus töihin iltavuoroon. Vähän oli kyllä shokki aloittaa työnteko, mutta minkäs teet... Siis iltavuoron jälkeen sitten otimme tyttöjen kanssa pienet tokoilut. Jade aloitti. Seuraamista runsaalla pallo palkalla. Saimme tehtyä melko nopeita täyskäännöksiä ja ihan nättejä oik. ja vas. käännöksiä. Rengaspinon kiertoja, liikkeestä seiso (hieno!) ym. mukavaa. Luoksetulossa tulee nykyään niin vauhdilla, että loppuasento on kyllä ihan mitä sattuu. Pitäisiköhän alkaa hinkkaamaan se kuntoon...

Helmi aloitti ruudulla. Juoksu ruutuun ja pallo perään palkaksi. Sitten kahden pallon heittoja jonkin aikaa. Lisää ruutua kahdesta eri kulmasta. Meni ekoilla yhden kulmamerkin luo sen näköisenä kuin tekisi merkkiä -voi paska! Noh, hoksas sitten ettei tää ollukaan se... Mutta eipä nuo ruudut nyt häävejä ollut, ei selkeästikään osaa oikeaa paikkaa, koska palkkaan aina kunhan on vain ruudun sisällä. Äh, tuntuu taas ylivoimasen vaikeelta... Saa antaa vinkkejä, kiitos!

Noutoa ruutujen välissä. Nyt annoin istu -käskyn ennen kapulan heittoa, mitä en yleensä tee. Haki ihan kivasti ja vapautus suoraan pallon perään. Sitten lyhyeltä matkalta eteen tuomista. Ekat oli vinoja, sitten älysi korjata suoraan. Loppuun kokonainen liike, jossa eteentulo hieman vino. Uusinta, joka oli hyvä. Viimeisenä ruutu, jossa oli ruoka palkkana. Muuten ihan jees, mutta ei nähnytkään ruokaa ja joutui sitä etsiskelemään, mitä olen pyrkinyt välttämään.

Sekä ruudussa että varsinkin noudoissa kuului piippausta?!? Olin kuin en huomaisikaan ja tekemään ryhdyttiin vasta, kun oli hiljaa. Pistän tämänkin nyt juoksun ja parin päivän toimimattomuuden piikkiin.... Toivottavasti ei tule toistumaan... Ei siis todellakaan mitkään parhaimmat mahdolliset pikkutreenit, mutta pääsipähän jotain tekemään.