Sm:ien jälkeen pidimme Hempan kanssa pari vapaapäivää ja sitten taas toimintaa. Keskiviikkona tokoa omalla kentällä. Nyt päästään taas ylempien luokkien liikkeiden kimppuun! Vauhtiruutuja x 2 kierron kanssa - toimii! Seuraamista, joka melko hyvää. Jäävät maahan, seiso ja istu. Istu pienen avun kanssa hyvä. Vauhtiluoksetulo syliin. Hyppyä erilaisin variaatioin (hyvä). Tunnari, niin että vain 5 vierasta. Mielestäni enää ei tarvita suurta kapulamäärää, koska osaa kyllä erottaa oman. Ongelma on nyt enemmän maltissa, että jaksaa etsiä oman. Pientä sähläystä (en nyt muista mitä), mutta toi oman. Kummityttöni Nea oli avustavana tunnarinviejänä.

Illalla sitten Ala-Temmeksen kentälle Hanna ja Micon sekä Nean kanssa ottamaan tottista. Nyt on siis ihan meidän lähelläkin tottiskenttä esteineen, jee! Tällä kertaa paikalla oli myös jotain sakemanni-ihmisiä, mutta treenasin Helmin samaan aikaan. Vauhtiluoksetulo alkuun. Seuraamista, joka muuten jees, mutta täyskäännös vasemmalle liian hidas. Täytyy keksiä tähän jotain... Liikkeestä istu, jossa pieni apu. Jäi seisomaan kolme ensimmäistä. Hidastin vauhtia ja annoin avun, jolloin hyvä. Sitten A-este. Ei muistaakseni olla koskaan aiemmin tehty näin jyrkällä A:lla, mutta eipä se tuottanut ongelmia. Ensimmäisessä A-noudossa varmistin takaisin tulon menemällä esteen viereen. Sitten ilman apua: tosi jees! Loppuun vielä luoksetulo makuulta ja ruokapalkka. Vauhti oli hyvä, vaikkei varmaan olla koskaan tehty makuuasennosta. Ihan kiva treeni.

Siirryttiin toiselle kentälle, missä Hanna treenasi Micon. Otin sen jälkeen vielä Hempalle yhden tunnarin. Nea vei 5 väärää. Hemppa sähläsi taas kapuloilla; otti oman suuhun, mutta kokeili sen jälkeen vielä väärää suuhun. Otti sitten oman mutta pureskeli sitä ja pudotti mulle tuodessaan. Hyväksyin kuitenkin, koska pääasia, että valitsi oman.

Tänään pieni tokosessio omalla kentällä Nean kanssa. Aluksi Hepuli paikallamakuuseen, kun teimme ruudun ja vein eteenmenon palkan kentän päähän. Nyt aletaan treenaamaan siis eteenmenoa. Tarkoitus on alkuun treenata vain omalla kentällä, niin että Hempan näkemättä vien ruuan/pallon kentän päätyyn ja eteenmeno otetaan aina vikana liikkeenä. Tarkoitus saada mielikuva, että palkka on aina päädyssä ennen kuin vien liikkeen muille kentille. Hyppy, josta suoraan ruutuun pallolle -hyvä. Seuraamista -hyvä. Käännöksiä ja askelia -hyvä. Nampan kanssa vasemmalle täyskäännöstä -sain nopeammaksi! Metallinouto tasamaalla -hyvä. Nappailee metallia yhtä innokkaasti kuin puukapulaa Nauru. Metallihyppynouto -luovutukset vähän vinot, mutta muuten hyvä! Sitten eteenmeno, niin että kuljin Hempun kanssa kohti palkkaa ja sanoin eteen-käskyä. Lähetys sitten kun oli haistanut ruoan (n.15m ennen) ja juoksi suoraan purkille. Tästä se lähtee! Ruoan päälle vielä tunnari. Nyt Nea vei 10 väärää, joiden yli kävelimme ensin Hempan kanssa. Tarkoitus oli saada väärät taas merkityksettömiksi. Sitten oma joukkoon ja lähetys. Haistoi oman, mutta tarkisti vielä pari muuta. Ei kuitenkaan kokeillut suulla niinkuin eilen. Otti oman ja toi nätisti -toimii!