Viime viikon keskiviikkona lähdettiin sitten koko koiraporukan kanssa Hyvinkäälle, koska torstaina piti mennä tenttiin. Tentti ei mennyt hyvin, mutta numero oli riittävä ;)

Torstaina treenattiin Jokelassa. Ensin otimme pienen kuvaussession Hansun kanssa. Rikistä komeita viestikuvia (kyllä se vaan juoksee!) ja sitten Timpasta hassuja juoksukuvia. Samalla siis pientä leikkiä (tai yritystä. Lihapullan hajut häiritsi liikaa) ja sivulle + eteentulo treeniä. Kiitos Hansulle, ihania kuvia!! Jäimme kentälle Tytin ja Rikin kanssa. Helmi otti ensin setin avo-juttuja Tytin käskytyksillä. Seuraaminen, jäävät, luoksetulo, nouto, kaket, suora luoksetulo, josta ruoka. Kaikki muistaakseni ihan päteviä. En muista enää yksityiskohtia, mutta kyllä se vaan osaa! :) Kiitos Tytille jälleen kerran! Oli myös kiva nähdä Rikkiä hommissa pitkästä aikaa. On se mainio!

Maanantaina sitten aamuhakuilut Reinen ja Reinen tutun kanssa sateisessa Kivistössä. Olin ajatellut helppoa treeniä, jossa 2 tai 3 ukkoa, jotta saataisiin sitä ilmaisua treenattua. Alkuun otimme sen "herättely" ilmaisun. Hemppa oli kai vähän ihmeissään tästä. Maasto ei ollutkaan sitten ihan helppo. Toisella puolen oli todella vaikeakulkuinen hakkuuaukea ja toisella perus mettää ;). Aukean puoleiseen etukulmaan lähetyksen pilasin itse. Lähetin vinoon ja sähläsin jotenkin... Uusi lähetys ja suoraan ukolle. Otti rullan ja toi keskilinjalle lähetys paikalle, missä meinasi tarjota sitä toiselle maalimiehelle. Kutsuin ja toi minulle. Näyttö hyvin. Sitten toinen etukulma. Siellä olikin arpomista ollut jälleen. Otti toisen rullan ja tuli hyvin keskilinjalle. Etenikin ihan kivasti. Näyttö hyvä. Vielä kolmas, jossa ei valittamista. Vähän jäi huono maku omasta säheltämisestä ja ei niin nappiin menneestä treenistä. 

Terhikin saapui paikalle ja otimme vielä Terhin ja Reinen kanssa esinetreenin. Yksi kaistale ja Hempulle kolme esinettä samassa linjassa. Toi lähiesineen ensin. Sitten seuraavilla lähetyksillä meinasi aina jäädä samaan paikkaan kaistaleen etuosaan haistelemaan. Tässä oli kyllä muut koirat jo pyörineet, mutta silti... Eteni sitten kuitenkin kaistaleen takaosaan ja toi viimeisen esineen. Helmin tullessa esineen kanssa mietin hetkisen, että lopetanko tähän. En lopettanut. Ja se oli virhe! Keskimmäinen esine oli kova muovinen, mikä ei sitten ilmeisesti haissut millekään. Etsi kauan ja kävin lopulta hakemassa sen Helmin kanssa. Terhi vei esineen vielä samalle paikalle ja Hemppa kävi sen etsimässä. Eli onnistumisesta pääsin palkkaamaan, mutta jäi harmittamaan oma tyhmyyteni.

Tiistaina aamupäivällä Terhin ja Aimeen kanssa tokoa Viilarilla. Timppa aloitti leikkimisellä. Ei ollut parhaassa vireessä, mutta leikki kuitenkin ihan ok. Luoksetuloja Tepun ja mun välillä. Tulee kyllä minulle aina kauheella vauhdilla! :) Ja viimeisenä taas eteenmeno ruoalle. Aimee välissä ja oli se kyllä hienoa katseltavaa! Terhi on saanu itselleen kyllä erittäin kivan oloisen koiran. Onnea teille kaikkeen, mitä nyt sitten keksittekään!!!

Sitten Hemuli. Otin ensin ruudun pysäytyksen kanssa ja sitten pallonheittoja. Ei ollut ruudussa ihan keskellä, joten otin vielä läheltä toistoja. Ne meni ihan jees. Kiertoja suoralla palkalla ja yksi pysäytys. Tarvittaisiin näihin sekä ruutuun se pesäpalloilija-avustaja ;). Lämmittelyjuoksutusten jälkeen sitten esteille. Hyppynouto ensin taas matalalla ja vapautus lennosta. Koska meni oikein hyvin, niin otin sitten hyppynoudon metrin esteellä. Välillä hypyissä jalat osuu esteeseen, välillä hyppää hyvin. Tekniikka saisi siis olla parempi. Mutta muuten hyppynouto on bueno! Samoin A-este nouto meni nappiin. Jee! Ja viimeiseksi ruutu, jonne Terhi oli vienyt ruoan. Lähti vauhdilla ja KIERSI OIKEALTA reunalta sisään, ei siis suoraan!! Ja tietysti kansi oli ruokapurkissa auki, niin että pääsi palkalle. Voi ...kele minkä teki! En tiedä, mistä tämän keksi, mutta näin siis tänään...

 

Siinä taisinkin olla kaikki tähän astiset treenit. Matka meni jälleen ihan mukavasti. Jade vietti aikaa vaunulla, kun Helmi ja Timppa reissasi mun mukana laitoksella ja muissa riennoissa. Terhin ja Tuomaksen luona viettiin kaksi mukavaa grillausiltamaa. Kiitos siitä! Ja edelleen olen superkade teidän hienon hienoista lenkkimaastoista... Timppa sai myös paljon malipainia ;D

Kotiin palasinkin sitten vain kahden koiran kanssa. Äidin kanssa sovittiin, että Jade jää kesähoitoon heidän luokse. Vaikeaahan se oli Jamppunen jättää, mutta saa kyllä taatusti enemmän huomiota siellä... Katsotaan milloin ikävä käy sietämättömäksi.