Koska nyt vihdoin viimein sain avattua treeniblogin, niin ajattelin juhlallisesti avata sen pohtimalla hiukan tavoitteita alkaneelle vuodelle.

Helmi:

Tokossa TK2 heinäkuussa. AVO:sta siis vasta se ½ pistettä vajaa ykkönen (Huuto), joten kahta ykköstä olis tarkotus metsästää kevään aikana. Ja se viimenen jää sitten heinäkuulle... Mistä päästäänkin seuraavaan tavoitteeseen: pääsy SM-joukkueeseen ja SM:ssa ykköstulos ja viime vuotisen joukkuetuloksen parantaminen. Syksylle jääkin sitten VOI-liikkeiden kuntoon saaminen ja kisaaminen, jos rahkeet riittää...

Haussa ykköstavoite on löytää hyvä treeniryhmä! Jos ykköstavoite toteutuu, niin kakkosena on kisauran avaaminen ja HK1.

Lisäksi Helmille kunnonkohotusta runsaan hiihdon, kelkkailun, pyöräilyn, yms. merkeissä. Uudet kaveritkaan eivät olisi pahitteeksi.

 

Jade:

Jaden ykköstavoite on pysyä terveenä -niin henkisesti kuin fyysisestikin. Elämänilo olisi ihan mukava asia. Tavoitteena on myös pysytellä poissa naapuri Romppaisen pihalta.

Treenimielessä pitäisi Jadellekin varmaan keksiä jotain uusia jippoja... hmm... ehkä ruutu tai jotain. Noh, tärkeintä olisi kuitenkin, että Jadekin pääsisi kentälle ainakin joka toinen kerta. Ja pelattaisiin paljon pallolla. Nauru