Elikkäs ennen iltavuoroa käytin molemmat tyttöset kentällä. Jadea kun lämmittelin pihatiellä niin tuntui ettei kulje takajalkojen osalta ihan normaalisti. Ei varsinaisesti linkuttanu, mutta hiukan jotain outoa siinä oli. Syynä tähän on mitä ilmeisimmin se toissapäiväinen hiihtolenkki, jolla siis Jade oli irti ja olisi halutessaan voinut kulkea ihan normaalia ravivauhtiaan. Mutta suksista hullaantuneena se urpohan juoksi koko matkan... Eli joko on jumissa tai sitten alaselkä/lonkka -osastolla jokin mättää. Tarkkailkaamme tilannetta. Otin kuitenkin toopen kanssa namitreeniä eli palkkasin kaikesta namilla, jolloin vauhti pysyi aisoissa eikä tullut revittelyä. Missään liikkeissä ei näkynyt normaalista poikkeavaa. Seuraaminen ja käännökset varsinkin olivat tosi hyviä. Kaukkareita, tai siis Jaden kohdallahan nämä on asennonvaihtoja eli paikalla pysymisestä ei ole tietoakaan ;) Mutta muisti pitkän tauon jälkeen kaikki eri asennot -hyvä Jamppa! Ja kierrättelin sitten kohtuullisella vauhdilla Jampukkaa rengaspinojen ympäri, että saisi ainakin lihaksiaan vähän vertymään... Katsotaan missä kunnossa tyttönen on huomenna.

Sitten Hemppa hemuli. Olin unohtanut viedä ruutuun pallon, joten Helmi aloitti paikallamakuulla, että sain pallon vietyä sen näkemättä. Ei TAASKAAN mennyt ensimmäisellä käskyllä maahan. Voi prrrkle sentään, mikä näissä on?! Mutta makuu hyvä. Ruudulla siis aloitettiin. Vauhdilla meni palloon kiinni, jonka jälkeen vauhdikkaat pallonheitot. Luoksetulo, jossa pysäytys melkein heti lähetyksen jälkeen. Huono käsky (voi ...tana miksen mä opi?!) ja melko huono pysähdys. Ei tästä saada valmista ikinä! Kiertoja ja naminheittelyjä, joista pari pysäytystä. Ja jälleen näissä erittäin huono pallopalkkaus -aargh! Vielä vauhtiluoksetulo pallopalkalla. Noutoja, joissa hetsausta ja kiritystä tuomiseen. Toimi ihan suht hyvin. Yksi kokonainen liike, jossa ensimmäisen varasti. Toisella yrittämällä meni hyvin ja vauhti säilyi loppuun saakka, mutta luovutusasento oli vähän huono. Sivuutin sen ja käskin koiran perusasentoon, jotta sain sitten palkattua kokonaisesta liikkeestä. Läheltä ruutu. Hyvä! Ei sitten hinkattu näitä enempää (eilisestä oppineena...) Vielä kaukoja S-M ja S-I ihan läheltä ja palkkaamalla jokaisen. Nyt näyttää aika hyvältä. Maahanmenojen jälkeen pikku Hempun oli vaikea käsittää, että mikä on istu -käsky, mutta muuten hyvä. ;)

Tänään oli vain normi kävelylenkkejä, jotta saadaan Helmillekin lepopäivä juoksusta. Huomenna ilmeisesti hiihdetään, koska pyörästä meni eilisellä reissulla vaihteet ja ykkösellä on vähän ikävä polkea koko lenkkiä...