Pari edellistä päivä on mennyt ulkoillessa Liminganlahdella. Tod.näk. talven viimeinen hiihtolenkki, risusavottaa yms. Puhti ei valitettavasti sitten enää riittänyt treenaamiseen, mutta eilen ja tänään on yritetty. Tai noh, minä olen yrittänyt, Helmi ei...

Minä kun olin jo niin ajatellut, että Helmin treenimotivaatiota ei saisi nujerrettua millään -ei edes valeraskaudella! Noh, väärässä olin, kuten jo edellisestä kirjoituksesta voimme päätellä. Jos silloin meni huonosti, niin eilinen oli jotain ihan järkyttävää... Pallo oli valmiina ruudussa ja tarkoitus oli lähettää sinne ensin. Pyysin koiran perusasentoon. Helmi kikkaili siinä sivulla aikansa, mutta ei pystynyt istumaan!!! Kenttä on nyt siis pääasiassa sulana ja näin ollen myös aika märkä. Olin juuri edellisenä päivänä sanonut Tytille puhelimessa, ettei Helmiin vaikuta märkä alusta mitenkään. hehheh... Joo, no siinä rumpattiin aikamme sitä persettä maahan. Kun ei suosiolla mennyt, niin sitten otettiin äreämmät aseet käyttöön. Kyllähän mulla nyt sen verran on voimaa, että yhden aussien perse saadaan kenttään! Eli voisimme sanoa, että pakotteet olivat melko kovat... Palkkasin kyllä myöskin hyvin kaikki onnistumiset. Otin siinä sitten joitain sellaisia liikkeitä, joita olisi pienin mahdollisuus pilata. Kaikkiin loppujen lopuksi "onnistuneet" suoritukset, mutta kyllä tuo koira kävi ihan puolilla valoilla -tai oikeastaan ilman valoja. Ja se perseen maahanlaitto tökki koko ajan.

Sotasuunnitelmana narttu-ongelmia vastaan on nyt nälkäkuuri ja ruokaa vastaan joutuu tekemään töitä!

Tänään aamuruokaa vastaan kävimme taas kentällä. Perusasennot eivät tuottaneet ongelmia! Mutta eteentuloja hinkatessani ei olisi halunnut laittaa peffaa maahan saakka. En uskaltanut juurikaan mitään juttuja ottaa, mutta tehtiin kuitenkin yksi palloruutu ja niitä luoksetulon eteenistumisia, kiertoja jonkin verran. Ruoka tuli sitten luoksetulosta. Vähän paremmin meni kuin eilen, mutta ei näitä miksikään kunnon treeneiksi voi kutsua... Valitettavasti illalla tuli vähän kiire yövuoroon, mutta tein sitten sisällä yhden sarjan kaukoja pienenpientä iltaruokaa vastaan. Noh, siinä itse tein virheen laittamalla kupin helmin taakse. Sillähän ei ikinä ole käytetty takapalkkaa, joten ihan pieleen meni tämä yritys. Kun siirsin ruoan pöydälle, onnistuivat kaukotkin ihan normaalisti. Hyvä I-M-I-M -sarja.